En ærlig kig på din virksomhed

Der er en forskel mellem at være komfortabel og er i apati.
Det er meget behageligt at have en glat kører organisation, når du har et hold, der ved hvad de skal gøre og gør det. Det er behageligt at have denne gruppe tage sig af din virksomhed og gøre det større, og alt du skal gøre er at tage sig af holdet. Det er behageligt, når personalet vil faktisk håndtere disciplin problemer for andre medarbejdere og ikke give det til dig at håndtere. Det er selvfølgelig meget behagelig at har en konsekvent strøm af nye kunder ind i dit kontor og ikke behøver at bekymre dig om det uge til uge.
Hvad er apati?
Måske apati er undskyldninger — tro, at ting ikke kan ændre, i betragtning af at “det er temmelig godt” og “Jeg vil bare alle at være lykkelig”, men erkender at de ikke. Apati kan være til stede, når der er situationer foregår på kontoret, der ikke går godt, og du vælger at ignorere det og håber det vil gå væk. Apati kan være blot undskyldninger og forklaringer på, hvorfor findes en situation eller et problem.
Undertiden som virksomhedsejere, kan vi falder i sådan apati, at vi faktisk ikke bruge nogen værktøjer til at vurdere, om organisationen er ved at udvide eller ej. Vi vente indtil revisor forener bøgerne og fortæller os, om vi gjorde godt eller dårligt. Det er virkelig apati.
Apati kan også være manglende planlægning, “bare kommer til at arbejde og se hvad der sker” holdning. Nogle virksomhedsejere på et tidspunkt anvendes til at holde en “to-do” liste, nu de ikke engang gider. De vente bare, indtil de kommer ind på kontoret og en af ansatte giver dem den første rækkefølgen af dagen, med andre ord, de tager ordrer fra deres medarbejdere. Det er virkelig apati.
Nogle virksomhedsejere gør okay og de tjener gode penge, men de ikke at tage sig af deres personale. De kan have mangel på følelser eller pleje eller en generel ligegyldighed over for deres ansatte.
Uanset hvad dine økonomiske mål er, nødt du sandsynligvis til at tredoble dem, fordi det er vigtigt at tage sig af det hold, der tager sig af dig. Når du genkende, hvad gode medarbejdere kan gøre for din organisation og du faktisk udveksle med dem for at godt stykke arbejde, det fortæller ansatte hvor meget du virkelig bekymrer sig om dem.
Når du accepterer undskyldninger for lav produktivitet, går du som en virksomhedsejer mere og mere ind i apati. Og så gør dit team. Men på den anden side, forbedre medarbejdernes evne til at håndtere deres job godt, giver den ansatte virkelige, opnåelige produktion kræver og få dem til at nå disse mål uanset “undskyldninger” er bestemt ikke apati. Det er evnen til at gøre ting til at ske som en udøvende.
Mange virksomhedsejere er ikke tilfredse i nogle måde om omfanget af nye kunder ind i deres forretning, men de fleste gør ikke noget ved det.. Nu er der virkelig apati! Nogle gange ser vi rundt på andre virksomheder, der klarer sig godt og bebrejde dem for vores manglende succes. Det er lidt bedre end apati-i det mindste er der nogle følelser, men praksis ejer stadig ikke har gjort noget ved det..
Hvad vi taler om her, plain og simple, er, hvordan man skifter fra at være virkningen af din henvisningskilder til at være sygdomsfremkaldende over dette forhold. Med andre ord, med hensyn til nye kunder, i stedet for at “Se på mig og erkende, hvor svært det er for mig at få nye kunder,” kan du skifte til “Jeg ved, hvordan man skal køre nye forretninger i døren.” Ene er apati og den anden er sygdomsfremkaldende. Det er først og fremmest et skift i synsvinkel.
Hvis du ikke har en plan om at køre nogle forretninger i døren, hvis du ikke har en løsning på dette problem og du ikke har haft en løsning for år, derefter sandsynligvis er du ikke meget forårsagende over dette område. Mest sandsynlige, du er i apati om dette område af din virksomhed.
Måske mener du det er behageligt, hvis du tjener gode penge og du arbejder ikke en hel masse. Men hvis du gør det godt og dine medarbejdere ikke klarer sig godt, noget skal ændre.
En god executive cares nok om, hvad der foregår og bekymrer sig om hans gruppe. Jeg antyde ikke, at du er ligeglad med dine medarbejdere, at du ikke føler, at de er vigtige. Jeg er sikker på, du kan genkende dem som. Desværre, kan du føle alene undertiden i driften af din virksomhed, fordi du foretager alle beslutninger i organisationen. Du kan have et team, der arbejder med dig der ikke er egentlig et hold, men en gruppe af robotter, der tager ordrer fra dig hele dagen lang. Godt ville slags ledelsesstil helt sikkert gøre mig eller enhver anden virksomhedsejer føler som, “Hvorfor skal jeg tage sådanne god pleje af disse fyre, når de ikke kan synes at kæmpe sig vej ud af en papirpose?”
En måde, hvor du kan tage sig af din gruppe er at vise dem, hvordan de kan passe på dig. Den måde du gør, er ved at styre med statistik og ikke følelser. Godt, acceptabelt, aftalte mål og arbejde med jeres personale gennem uanset hvilke barrierer, der kan komme op for at nå dette mål. Du kan gå fra at være apatisk om visse områder af din virksomhed til at være mere forårsagende over det.
Forestil Dem den tillid, at det vil give dig og dit team, når disse nøgleområder håndteres i din virksomhed. Tænk på reduktion i mængden af bekymringer, som du kan have, hvis du kender og kan forudsige din ekspansion. Men hvis du er i apati om hvad du kan gøre for at øge du numre, du stadig er bekymrende. Det er ikke ligesom du er off plukke bellis, du er stadig bekymrende.
Tag ikke fejl, det er ikke nødvendigvis let — det er en rimelig mængde arbejde, du nødt til at rulle ærmerne op, du faktisk nødt til at gøre noget.
Men hvis du er frustreret, måske vred over den måde tingene er og har fået til et punkt, hvor du siger, “Se, jeg har brug at opfriske hvad vi allerede gør,” eller “Jeg har brug at gøre noget!” så ændringen i synspunkt alene kan hjælpe dig med at komme i gang på din vej.
At opsummere:
1) lære dine medarbejdere til at tage sig af dig. Det er så simpelt som at fortælle dem hvad er nødvendige og ønskede. Det er sandsynligt, at det ikke kan meddeles alle i et møde, men hvis det gøres godt bliver en løbende kommunikation.
2) finde ud af hvordan man tager bedre pleje af dine medarbejdere, da de begynder at tage bedre pleje af dig.
3) administrere fra statistik-ikke med følelser. Tage “kontor politik” ud af din virksomhed. Belønning på merit alene – den fordel at være “betyder at medarbejderen gøre deres job?” Statistikken vil vise det; det bliver enten op eller ned.
4) og sidst men ikke mindst, ændre dit synspunkt. Afslut beslutter situationer, der ikke er virkelig den måde, du virkelig vil have dem til at være er OK. Beslut, at de kan være forskellige og derefter gå om arbejdet med at gøre dem så – til bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.