Kredit forbedringer: Syv Tips til at øge Business kreditkort transaktioner

Hvad er muligheder tilgængelige til virksomheder med svag kredit profiler eller selskaber forfølger kredittransaktioner, der opfattes som alt for risikabel af kredit udbydere? Mange virksomheder ansøge om kredit på banker, finansieringsselskaber eller udstyr leasing virksomhederne og rutinemæssigt forkastes på grund af den høje grad af opfattede kreditrisici. Når du nærmer en kredit provider, er det nyttigt at forstå, hvad der kan gøres for at mindske risikoen for en kreditering i øjnene af provideren. Aldrig acceptere en kredit afvisning uden at overveje forbedringer af kredit. Her er et par tips om kredit ekstraudstyr til at hjælpe guide dig i nærmer credit proces:

Kredit forbedringer er ændringer til kredit-posteringer, der forbedrer relationen risiko og belønning for kreditgivere. Forbedringer kan være reelle eller blot opfattelsen af den modtagende part. Også, de kan være konkrete ting som fast ejendom og udstyr eller de kan være immaterielle aktiver som fremtidige rettigheder eller muligheder.

Bruge kredit forbedringer at styrke kreditposteringer og forbedre priser eller vilkår. De kan bruges til at lokke kredit udbydere at godkende kredittransaktioner, der ellers ville være uacceptabel på grund af de opfattede risici. De kan også tilskynde til kredit udbydere at gøre transaktionen godkendelser hurtigere.

Kredit forbedringer normalt falder ind under en af disse generelle kategorier: forbedring af kreditvilkår favorisere kredit provider; supplerende sikkerhedsstillelse; garantier, forsikring eller tredjepart garantier; øget prissætning, erstatning eller opadrettede gevinst potentiale; eller tildeling af specifikke rettigheder eller muligheder.

Nogle specifikke forbedringer omfatter: tildeling af en sikkerhedsinteresse i ekstra udstyr, fast ejendom, lager, tegner tilgodehavende, intellektuelle ejendomsrettigheder eller andre aktiver; donorkonference kontanter; obligationer; tredjepart garantier; kautionsaftaler obligationer; remburser; donorkonference kontantværdi af forsikring; stigning i transaktionen sats; ekstra gebyrer eller anden transaktion kompensation; afkorte varigheden af visse transaktioner; tildeling af første nægtelse af rettigheder på fremtidige transaktioner; godkendelsesproceduren call optioner; at opnå fornyet markedsføring garantier eller aftaler.

Når du overvejer at bruge kredit forbedringer til at forbedre dine transaktioner, bruge disse retningslinjer: Prøv at få en fair og objektiv vurdering af din kredit profil og iboende transaktion risici fra en kyndig kredit person; tage opgørelse af de mulige kredit forbedringer dit firma kan give; vurdere omkostningerne ved mulige forbedringer til at beslutte, om du bruger dem vil være umagen værd; Hvis der er tid og mulighed for en anden chance for at præsentere din transaktion kredit provider, præsentere det, først uden kredit ekstraudstyr eller med den mindste forbedring du synes acceptabel; af kredit forbedringer tilgængelige til din virksomhed, beslutte, hvilke vil være effektiv og graden af ekstraudstyr, der er nødvendige for at nå dine mål.

Det bidrager til at udvikle en kredit enhancement strategi i planlægningen af din transaktion. Starte med at forstå den transaktion kredit styrker og svagheder. Beslutte, hvilke udvidelser til din virksomhed vil bidrage til at styrke risikoprofilen for transaktionen. Prøv at vurdere kredit provider følsomhed over for forskellige typer og grader af kredit ekstraudstyr. Senere, hvis kredit provider vender ned din transaktion eller foreslår uacceptable vilkår, bede udbyder til at foreslå forbedringer, der vil gøre en forskel i beslutningen. Du kan muligvis forhandle yderligere, når du har disse oplysninger.

Alle kredit forbedringer har en omkostning. I mange tilfælde er omkostningerne alternativomkostningerne ved ikke at have kredit enhancement tilgængelig til senere brug. Før tilbyde eller yde en kredit ekstraudstyr, gøre en grundig cost-benefit-analyse for at sikre den potentielle fordel er værd at omkostningerne til din virksomhed.

Selvom det ikke altid muligt at forbedre en kredit til kredit udbydere tilfredshed, bør du forstå værdien af forbedringer af kredit og vide, hvornår de kan være nyttige. Ved omhyggeligt at overveje mulige forbedringer af kredit, kan du ofte forbedre prissætning og vilkårene for din virksomheds kreditposteringer. Hvis din virksomhed har en svag kredit profil, brug af en kredit ekstraudstyr kan gøre forskellen mellem at opnå finansiering eller bliver afvist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.