Sådan får du de bedste lydbøger til Android Smartphones

Lydbøger bliver stadig mere populære blandt folk, der bruger deres bærbare computere og personlige computere til at læse. Lydbøger kan være en stor erstatning for traditionel læsning. Disse lydbøger kan lyttes til på bånd eller i digitalt format. Udtrykket gratis lydbøger er en reference til den måde, de lyder. Mange af de bedste forfattere tilbyder nu lydbøger til download online. Selvom mange er gratis at downloade, kan de mest populære forfattere og udgivere opkræve et gebyr for hver enkelt.

Du kan vælge mellem hundredvis af bestsellere og lydbøger med programmet “Bøger på bånd”. Du kan vælge mellem fiktion og ikke-fiktion muligheder, og kan også indstille din egen download tid. Appen fungerer på samme måde som iTunes. Audiobooks store-webstedet har alle de oplysninger, du har brug for for at downloade lydbøger.

Lydbøger er tilgængelige i forskellige formater. Mange af lydbøgerne er gratis at downloade, andre koster et gebyr. Lydbøger kan lyttes på en computer eller en mobiltelefon, og også lyttet gennem en standard lydafspiller sådan en iPod, iPhone, eller Mimeos. Den software, der er nødvendig for at afspille lydbøger, er inkluderet i de fleste moderne computere. Denne software er ikke tilgængelig på alle computere. Du kan downloade den til din computer. For Mimeos kan du nemt gøre dette ved at klikke på højttalerikonet på din systembakke.

Google Play Bøger er en anden stor arbejdsplads, der gør det muligt at downloade lydbøger gratis. Google Play Bøger kan downloades gratis til din Android-smartphone. Gå til Google Android-markedet og søg efter bøger. Der vil sandsynligvis være mange titler, som du er interesseret i at købe.

Lydbøger er mere tilgængelige end traditionelle metoder, f.eks. Mange mennesker foretrækker at lytte til dem på deres mobiltelefoner. Det er muligt at få adgang til lydbøger fra din mobiltelefon ved hjælp af et trådløst højhastighedsnetværk, f.eks. Disse netværk giver dig adgang til lydbøger i Google Play Bøger direkte fra din mobiltelefon. Du kan nu nyde dine yndlingsbøger, når du har downloadet dem.

En smart Audiobook-afspiller fra Google Android tilbyder en anden fantastisk funktion: evnen til at justere afspilningshastigheden. Mens de fleste lydbøger kan læses i et langsomt tempo, hvis du vil lytte til tempofyldt fiktion, er det muligt at ændre afspilningshastigheden. Nogle mennesker kan ikke lide tanken om, at de er nødt til at ændre afspilningshastigheden, hver gang de læser. Du har ikke noget imod at miste muligheden for hurtigt at springe kapitler over. Du finder dog de drm-fri, Android smartphone-baserede lydbøger en fantastisk tilføjelse til de mange lydbøger, du kan downloade til din Android-telefon.